Onze diensten

Maak een keuze uit ons gespecialiseerde aanbod

Experts aan het werk

Altijd met voor detail en de beste producten

Snelle respons en actie

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte!

Diensten aanbod

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk van uw woning of bedrijf heeft ook aandacht nodig. Denk hierbij aan het onderhouden van de wanden, plafonds en trappen. Maar ook als u toe bent aan een nieuwe sfeer in huis denken wij graag met u mee en geven advies op het gebied van trendy kleuren en mooie combinaties.

Meer weten? Lees hier verder over ons kleur en schilderadvies.

 

Buitenschilderwerk

We zien het maar wat vaak: woningen en bedrijven waar niet genoeg aandacht aan het buitenschilderwerk is gegeven. Zo zonde! Het is heel belangrijk om aandacht te besteden aan uw buitenschilderwerk zodat uw pand voor lange tijd goed onderhouden is. Wij adviseren u om het buitenschilderwerk goed te laten onderhouden en eens in de 4 à 5 jaar te laten schilderen om hoge koste op lange termijn te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over buitenschilderwerk!

Stucwerk

Voor al uw kleine stucwerkzaamheden in en aan uw woning bent u bij ons op het juiste adres. Wanneer u een nieuwe gipswand of een plafond laat plaatsen, dan kunnen wij hier ook de afwerking voor verzorgen. Grotere projecten nemen wij ook aan. Echter, in het geval van grotere projecten werken wij samen met één van onze partners en zullen wij na het stucwerk alsnog het schilderwerk overnemen.

Houtrotreparatie

Houtrot is helaas een steeds vaker terugkerend probleem. Oorzaken hier van zijn vaak achterstallig onderhoud, openstaande kitnaden, slecht hout of verkeerde constructies van houtverbindingen. Het vervangen van een kozijn brengt vaak hoge kosten met zich mee. Daarom is het natuurlijk erg fijn dat er gewoon een deel vervangen of gerepareerd kan worden. Voor de kleinere stukken houtrot gebruiken wij professionele vulmiddelen. Zijn er grotere stukken houtrot wat niet meer plaatselijk gerepareerd kan worden? Dan vervangen wij die voor u met hoogwaardig hout.

Latex spuiten

Heeft u vers gestucte muren of wilt u uw wanden voorzien van een super strak resultaat? Kies dan voor het latex spuiten! Dankzij ons Airless spuitapparaat wordt de verf gelijkmatig aangebracht en ziet u, in tegenstelling tot verven met een kwast of verfroller, geen banen en strepen. De latex hecht op vrijwel iedere harde ondergrond, in iedere gewenste kleur. Ook voor renovatie van bedrijven of nieuwe winkelpanden is dit de ideale oplossing.

Meer weten? Lees hier verder over latex spuiten.

Buitenland

Heeft u een (tweede) huis in het buitenland en wilt u dit graag door een betrouwbare partij laten schilderen? Dan doen wij dit graag voor u! Wij werken zowel in het binnen- als buitenland met onze eigen hoogwaardige producten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nachtschilder

Heeft u een bedrijf of bent u niet in de gelegenheid om overdag werkzaamheden in of aan uw pand te laten verrichten omdat de werkprocessen niet gehinderd mogen worden? Wij begrijpen dit en bieden u dan ook graag de mogelijkheid aan om in de avonduren of ‘s nachts te schilderen. Na uw werkdag gaan wij aan de slag. De volgende dag keert u terug naar uw pand en opent u de deuren van een mooie, nieuw geschilderde werkomgeving. Zonder dat u, uw collega’s en/of klanten last hebben gehad van onze werkzaamheden!

Onderhoud en reiniging

Het hele jaar door, maar vooral tijdens de wintermaanden, is het schoonmaken en onderhouden van het houtwerk en kunststof onderdelen heel belangrijk. Denk aan de daklijsten, boeiborden, kozijnen, rolluiken en meer. Ten eerste biedt dit bescherming tegen de alle weersomstandigheden, waardoor schade zoals rot en verkleuring wordt voorkomen. Ten tweede verbetert het schoonhouden en onderhouden van gevels en rolluiken de energie-efficiëntie en verfraait het de omgeving van de woning. Lees hier verder!