Latex spuiten Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor een superstrak resultaat? Kies dan voor latex spuiten! In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk met een sausroller geeft deze manier van schilderen een strakker en gladder eindresultaat. Er zullen dus nooit banen in de verf of een aanzet van de roller te zien zijn.

Latex spuiten nieuwbouw

Wist u dat wanneer de ondergronden strak en egaal zijn na het verse stucwerk in uw nieuwbouwwoning, dit ook zo blijft? Latex spuitwerk laat nagenoeg geen structuur achter en het eindresultaat is altijd superstrak!

Superstrak eindresultaat

Hoe? Dat is dankzij ons Airless spuitapparaat en de strakke schildershand. Het spuitapparaat zorgt ervoor dat de verf gelijkmatig wordt verdeeld en evenredig wordt aangebracht. Wij zorgen er uiteraard voor dat dit op een professionele en nette manier gedaan wordt.

De latex kunt u in zo ongeveer iedere kleur kiezen, wij mengen de verf voor u op kleur. Daarnaast kan de latex op vrijwel iedere harde ondergrond aangebracht worden en is dit dé manier om uw woning of bedrijf te voorzien van een mooie finish of juist een lekkere opfrisbeurt!

Latex spuiten airless apparaat spuitwerk

Snel, mooi én voordelig!

Voor zowel grote oppervlaktes als kleinere ruimtes is het latex spuiten interessant. Wel geldt: hoe meer m2’s hoe voordeliger de offerte. Dit doordat we zo gemakkelijk aan één stuk door kunnen werken. Maar uiteindelijk is latex spuitwerk bijna altijd de meest voordelige én superstrakke oplossing.

Of u nu wanden, plafonds, bedrijfsmuren of andere ondergronden wilt aanpakken, voor ons is dit geen probleem. De ondergronden waar wij op spuiten zijn:

  • Gipsplaat
  • Muren van beton
  • Plafonds
  • Stucwerk
  • Muren met spachtelputz afwerking.

Ook voor renovatie van bedrijven of nieuwe winkelpanden is latex spuitwerk de ideale oplossing voor een snel en superstrak resultaat. Meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!