Binnen schilderwerk advies schilder strijen M. de Geus Schilder- en afwerkingsbedrijf

Kennis van zaken

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of  wij ook advies in kleur en kwaliteit geven. En natuurlijk doen we dat! We zien namelijk ook op locatie vaak dat de klant wel een idee heeft maar hier en daar nog wat meer informatie of een professionele mening kan gebruiken.

Wanneer we dit stellen leggen we de vraag eerst terug bij de klant. Wat vindt u zelf mooi? Heeft u een voorbeeld van een stijl die u aanspreekt? Heeft u voorkeur voor bepaalde kleuren enzovoorts.

Zeker als schilder in de Hoeksche Waard verbinden we op deze manier nog sterker met onze opdrachtgever. We vinden het namelijk heel belangrijk dat iedere klant zich gehoord voelt. Of dat nu in Strijen, Oud-Beijerland, Numansdorp of ver daarbuiten is.

Aandacht voor uw schildervragen

Naast onze professionele mening zullen wij de antwoorden op onze vragen meenemen in ons advies en met verschillende aspecten rekening houden zoals:

  • De ligging van het huis of het bedrijf
  • De leeftijd van de woning of het bedrijf
  • De duurzame mogelijkheden voor de opdracht

We zien in de regio Hoeksche Waard namelijk veel oude woningen en bedrijven en dat vraag om extra aandacht. Dit zijn voor ons dan ook belangrijke knooppunten om een juist advies te geven.

Tijdens het advies nemen we de klant mee in verschillende keuzes, zo geven we hen altijd de mogelijkheid om een kleur te kiezen uit onze Sigma kleurenwaaier. Het mooie daarvan is dat we zo vrijwel iedere beschikbaar kleur kunnen aanbieden.

Tip van de experts

Onlangs hebben wij een prachtige dijkwoning gelegen in hartje Strijen mogen schilderen. De klant wist precies welke kleurencombinatie dit moest worden, maar over de glanzing en diepte van kleuren waren zij het nog niet eens. Ook hierin hebben wij uiteraard advies gegeven. Zo hebben wij aanbevolen om in plaats van zijdeglans afwerking voor hoogglans te kiezen, dit omdat een donkere kleur sneller zijn glans zal verliezen door de weersomstandigheden.

Tip: hoogglans is wat dat betreft een stuk sterker in kwaliteit.

Opgeleverd in Strijen

Ook hebben wij een bedrijfspand met aanliggende woning mogen schilderen in Strijen. De klant vroeg ons om de kleur te bepalen. Na een aantal vragen hadden we al snel door dat de kleuren meer naar de tijd van nu mochten gaan. Met dat inzicht hebben wij zowel het bedrijfspand als woning dezelfde kleuren gegeven:

  • Ral7016 (antraciet/grijs)
  • Ral9001 (crème wit).

Wilt u ook advies ontvangen van M. de Geus Schilder- en afwerkingsbedrijf in Strijen? Dat kan!

Vraag een offerte op maat aan of stel onderaan deze pagina meteen uw vraag. Wij komen binnen 24 uur bij u op de lijn met een passend voorstel.