Onderhoud en reiniging

Behoud van houtwerk en kunststof

Onmisbaar in de wintermaanden!

Offerte binnen één dag

U weet binnen 24 uur precies waar u aan toe bent

M de Geus onderhoud en reiniging

Zorg voor je huis

Het hele jaar door, maar vooral in de wintermaanden, wilt u aandacht besteden aan het exterieur van je huis. We hebben het dan over het reinigingen, behouden en onderhouden van het houtwerk en kunststof details zoals boeiborden, daklijsten, rolluiken en gevels.

Bescherming tegen weersinvloeden

Winterweer kan genadeloos zijn voor de buitenkant van uw pand. Regen, sneeuw, vorst en ijzel kunnen schade aanbrengen op verschillende oppervlakken. Het reinigen en onderhouden van houten gevels, kunststof afwerking en rolluiken helpt bij het voorkomen van deze schade zoals rot, scheuren en verkleuring. Gedegen reiniging en onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw materialen en minimaliseert de kosten van reparaties of complete vervanging.

Energie-efficiënt

Schone gevels en rolluiken zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze kunnen ook uw energie-efficiëntie verbeteren. Een schone gevel is beter in staat om zonnewarmte op te nemen, wat weer kan helpen om de stookkosten te verlagen. Bovendien kunnen goed onderhouden rolluiken de isolatie van uw ramen verbeteren, waardoor uw pand beter geïsoleerd is tegen koude temperaturen!

Fraai uitzicht en hogere waarde

Daarnaast draagt een schone en goed onderhouden buitenkant van uw pand bij aan een verzorgde uitstraling. Dit is vooral belangrijk als u een bedrijf hebt, omdat een verzorgd exterieur potentiële klanten aantrekt en een professionele indruk achterlaat. Voor woningeigenaren draagt een goed onderhouden gevel bij aan de algehele esthetiek en waarde van de woning.

Geen ophoping van vuil

Tijdens de winter kunnen vuil, bladeren, en ander afval ophopen op gevels en rolluiken. Deze ophoping kan leiden tot verstoppingen en drainageproblemen, wat op zijn beurt schade aan uw eigendom kan veroorzaken. Het regelmatig schoonmaken en reinigen van deze oppervlakken voorkomt dat vuil zich ophoopt en mogelijke problemen voorkomt.

Wij zijn er voor u

Bij M. de Geus Schilder- en Afwerkingsbedrijf hebben we ruime ervaring in het schoonmaken, schilderen en onderhouden van hout, kunststof, gevels en rolluiken. We begrijpen de behoeften van elk materiaal en leveren maatwerkoplossingen om uw eigendom te beschermen en te verfraaien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen om de wintermaanden met vertrouwen tegemoet te zien.

M de geus onderhoud en reiniging

Van onze klanten

Onze woning had een beste portie hout in verouderde staat. In overleg is ervoor gezorgd dat het allemaal er weer netjes bij staat. Houtrot is verwijderd en raamwerk is weer tochtvrij gemaakt. Ook werk op hoogte is veilig en vlot aangepakt.

Benjamin Deij

Milroy is vanaf dag 1 betrokken geweest als een echte vakman en specialist in een professionele afwerking. Hij staat altijd open voor ideeën, advies en komt zijn afspraken na. Schroom ook zeker niet om extra service te verlenen of om in de vroege of late uurtjes nog wat bij te werken.

R.B. van Vliet

Professioneel en kundig bedrijf. Er werd goed advies gegeven over de kleurstelling en de kwaliteit van het houtwerk. Ik ben zeer tevreden met het schilderwerk.

M. de Kreek