Buitenschilderwerk

Geef het uit handen

Kijkt u ook zo op tegen het buitenschilderwerk? Geen stress! We horen het regelmatig. Het fijne van uw buitenschilderwerk uitbesteden is dat het werk van A tot Z uit handen wordt genomen en u niet zelf iedere 4 á 5 jaar de trap op hoeft te klimmen om de kozijnen bij te werken.

 Om hoge kosten en frustratie op de lange termijn te voorkomen raden we aan om uw buitenschilderwerk goed te laten onderhouden en eens per 5 jaar volledig te laten schilderen. Door goed schilderwerk wordt het fundament van uw woning of bedrijf beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Advies in buitenschilderwerk

Wanneer wij aan de slag gaan met buitenschilderwerk, adviseren wij vrijwel altijd een kleur in een hoogglans lak. Hiervoor gebruiken wij standaard de Sigma S2U Allure Gloss. Deze hoogglans lak van de hoogste kwaliteit zorgt voor minder vuilaanhechting waardoor het schilderwerk er voor een langere periode piekfijn uit blijft zien. Een hoogglans lak is ook beter bestand tegen weersinvloeden en beschadigingen.

Kiest u voor een zijdeglanslak? Dan kiest u voor een meer matte uitstraling en zal de lak meer vuil aantrekken, wat weer effect heeft op de houdbaarheid van de kwaliteit en bescherming van het buitenschilderwerk. Of u nu kiest voor hoogglans of zijdeglans, deze lakken zijn in alle kleuren die u maar kunt bedenken te verkrijgen. Zo kunnen we altijd een resultaat leveren dat bij uw wensen past!

Altijd strak resultaat

Een voordeur waar je je haar in kunt kammen zo strak geschilderd? Dat kan gewoon! Dankzij onze ervaring en producten van hoge kwaliteit kunnen wij uw buitenschilderwerk superstrak opleveren.

Het liefst schilderen we alles met de kwast, hoewel dit in sommige gevallen niet mogelijk is doordat het oppervlak simpel makkelijker te schilderen is met een lakroller. Toch zorgt de roller altijd voor een licht sinaasappeleffect, wat wij natuurlijk altijd willen voorkomen. 

Door vanaf moment één goed te bekijken welke behandeling de ondergrond nodig heeft kunnen wij keer op keer een strak resultaat afleveren. Denk bijvoorbeeld aan een kwalitatieve primer vooraf of het behandelen van het hout op het juist moment. Alles begint bij de analyse en daarna komt onze strakke schildershand van pas!

Wilt u advies voor uw buitenschilderwerk ontvangen van M. de Geus Schilder- en afwerkingsbedrijf in Strijen? Dat kan! Vraag een offerte op maat aan of stel onderaan deze pagina meteen uw vraag. Wij komen binnen 24 uur bij u op de lijn met een passend voorstel.